Een stap-voor-stap handleiding voor het maken van een online winkel. We kunnen allemaal wel wat extra geld gebruiken hier en daar – en het bouwen van een online winkel is de perfecte manier om wat extra inkomsten binnen te halen. In feite wordt verwacht dat de verkoop van e-commerce tegen 2021 17,5% van de wereldwijde detailhandelsverkopen zal uitmaken!

Ondanks deze verbluffende statistiek heeft bijna de helft van de Amerikaanse bedrijven nog steeds geen website – wat betekent dat het nu het perfecte moment is om te gaan zitten, aan te sluiten en te bouwen.

Webshop laten bouwen volgens een stappenplan

Of u nu al een fysieke winkel heeft en u wilt uitbreiden, of u zet uw eerste stappen in de wereld van e-commerce met uw allereerste winkel, deze gids leidt u door hoe u een online winkel van begin tot eind kunt bouwen.

Het bouwen van een online winkel is nog nooit zo eenvoudig geweest met e-commerce bouwers zoals Shopify en WordPress plugins zoals WooCommerce. Webhosts zoals Bluehost maken het bouwen met WordPress ook sneller en meer beginnersvriendelijk. Deze gids zal je helpen om te beslissen welke methode het beste voor je is, en laat je zien hoe je een online winkel kunt bouwen met behulp van een van beide.

Ben je klaar om een webwinkel te bouwen? Als u een technische beginner bent, raden wij u aan om eerst onze website bouwersgids te bekijken – en als u op zoek bent naar totale controle en aanpassing, ga dan naar de WordPress gids om te zien of het goed voor u is!

Het bouwen van websites wordpress v website bouwers
Optie 1: Gebruik een E-commerce Website Builder
Het gebruik van een website bouwer om een online winkel te bouwen: FAQ’s
Optie 2: Gebruik WordPress met Bluehost en WooCommerce
Het bouwen van een online winkel met WordPress: FAQS
Moet u een websitebouwer of WordPress gebruiken om uw online winkel te bouwen?
Optie 1: Gebruik een E-commerce Website Builder

Stap 1: Vind uw perfecte E-commerce Website Builder
Een ecommerce builder is een online software waarmee u uw eigen online winkel kunt bouwen, zonder dat u geavanceerde technische vaardigheden, codeerkennis of een dozijn computerschermen nodig heeft. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een geweldig zakelijk idee!

Bij het starten van een webwinkel is de eerste stap het kiezen van de juiste webwinkelbouwer.

Er zijn heel veel online winkel bouwers die er zijn. Sommige zijn goedkoop, sommige zijn duur, sommige zijn betrouwbaar, en sommige… zijn dat niet.

Met zoveel opties om uit te kiezen, dachten we dat we het een beetje makkelijker zouden maken om de juiste keuze te maken. We hebben onze twee top-aanbevolen ecommerce platforms hieronder opgesomd. We raden Shopify aan voor grote online winkels, en Wix voor kleinere:

E-commerce website bouwers zijn ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. Uit ons recente onderzoek bleek dat ondanks enige aanvankelijke twijfel, 83% van u in staat zou zijn om een website bouwer te gebruiken.

7 Best Ecommerce Platforms – een vergelijking van de beste platforms om uw winkel te starten (of te laten groeien).

Shopify Review – we nemen een kijkje in het e-commerce platform dat veel van de winkels die u dagelijks bezoekt van stroom voorziet.

Wix Ecommerce Review – een diepgaande blik op de verkoopkracht van deze populaire website bouwer.

Welke E-commerce website bouwer moet je kiezen?
We weten dat de keuze overweldigend kan voelen, maar het komt allemaal neer op het doel en de grootte van uw online winkel.

Na grondig onderzoek van elke e-commerce website bouwer, zijn we in een geweldige positie om u iets meer te vertellen over welk platform past bij uw behoeften.

Voor kleine winkels
Als je van plan bent om een kleine online winkel te bouwen, dan raden we Wix aan. Het is super eenvoudig op te zetten, de verkooptools zijn uitstekend en de ontwerpen zien er geweldig uit.

Plannen: €23 – €49/maand
Ontwerpen: Meer dan 500 stijlvolle thema’s
Eigenschappen/Gereedschap: Een fantastische reeks functies, waaronder integratie met ShipStation, verkoop op Instagram, verlaten karrenherstelmails, printbare verzendetiketten en nog veel meer. Commissie: Geen

 

Vraag de Kostprijs Webshop Laten Bouwen of bel voor een vrijblijvend gesprek 0495/21 45 83